AVUI TOCA XOCOLATA (CATALÁN). TRINITAT GILBERT. EN ESPAÑA
Mmm... xocolata! Segur que n'has menjat, l'has desfet, t'hi has empastifat i l'has sucat. L'has menjada calenta i gelada. De color marró fosc i de blanca. Però, vols saber-ne més coses? D'on prové? Per quins processos passa abans de convertir-se en rajoles? Quines menes de xocolata hi ha?...Aquest llibre intentarà resoldre't tots aquests dubtes i molts més. Ah, i pots llegir-lo amb la boca plena!.... La Galera. Madrid. Año 2006.
4,00/5
1 reviews
![Agrega a tus anuncios favoritos Agrega a tus anuncios favoritos](/static/img/corazon.png)
![Avui toca xocolata (CATALÁN). Trinitat Gilbert.](https://img.clasf.es/2023/06/03/Avui-toca-xocolata-CATALN-Trinitat-Gilbert-20230603201826.0003370015.jpg)
![Avui toca xocolata (CATALÁN). Trinitat Gilbert. 0](https://img.clasf.es/2023/06/03/Avui-toca-xocolata-CATALN-Trinitat-Gilbert-20230603201826.0003370015.jpg)
![loading loading](/static/img/loading_photo.gif)
Precio:
15,00 €
15,00 €
Contactar
CONTACTAR