CAJA REGALO SMARTBOX SOPAR ÚNIC AMB VI A CATALUNYA EN ESPAÑA

Sopar deliciós amb vi exel·lent a Catalunya per a 2 persones Et consideres una persona amb bon gust gastronòmic i vols gaudir d’un sopar únic? Ara tens l’oportunitat d’assaborir un sopar deliciós de tres plats elaborats amb productes de màxima qualitat amb vi a Catalunya. Fes un cop d’ull als establiments que hem seleccionat per a tu i reserva el que més t’agradi. Restaurants amb molta història on gaudiràs d’una cuina creada amb molta passió y dedicació. No esperis més per escollir l’establiment que més curiositat et desperti i gaudeix d’aquest sopar màgic per a dues persones. Voldràs repetir!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Caja Regalo SMARTBOX Sopar únic amb vi a Catalunya
loading
Precio: 47,92
47,92
Ver más anuncios de worten5
89206905
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es