CASA AL CENTRE DE SANTPEDOR AMB MOLT DE POTENCIAL EN SANTPEDOR

Casa al centre de Santpedor, de planta baixa amb 117 m2 construits i golfes addicionals de 100 m2 amb sortida a terrassa exterior~Constru/xc3/xafda en un solar de 159 m2, amb un petit pati/jard/xc3/xad a l/xc2/xb4entrada i galeria exterior.Disposa de un ampli sal/xc3/xb2 menjador molt llumin/xc3/xb3s, amplia cuina independent amb sortida directa al pati, 4 habitacions (2 dobles i 2 individuals grans), totes les habitacions son exteriors, i 1 un bany complert amb dutxa.En la planta superior trobem unes amplies golfes per obrar i amb una sortida directa a la terrassa exterior.Calefacci/xc3/xb3 amb caldera de gas natural i opcionalment pot funcionar amb caldera de llenya. Tamb/xc3/xa9 disposa d/xc2/xb4estufa de llenya al sal/xc3/xb3 per fer m/xc3/xa9s c/xc3/xa0lids els dies d/xc2/xb4hivern.Addicionalment disposa d/xc2/xb4un ampl/xc3/xadssim local box-p/xc3/xa0rquing independent de 64 m2 a escassos 20 m de la casa, amb capacitat per a dos vehicles i tamb/xc3/xa9 com a traster. Preu del local - box: 40.000 euros apart del preu de la casa~No deixis passar aquesta oportunitat a Santpedor, truca/xe2/x80/x99ns i agendem una visita abans no voli.

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Casa al centre de Santpedor amb molt de potencial Foto 1 / 4
Casa al centre de Santpedor amb molt de potencial 0
Casa al centre de Santpedor amb molt de potencial 1
Casa al centre de Santpedor amb molt de potencial 2
Casa al centre de Santpedor amb molt de potencial 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de bonavista
97650155
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es