OPORTUNITAT /XC3/X9ANICA A IGUALADA, COSTAT DEL MERCAT DE LA MASUCA EN IGUALADA

Aquest pis ubicat a l/'Avinguda Caresmar d/'Igualada, just darrere del mercat de la Masuca, /xc3/xa9s una gran oportunitat que no pots deixar escapar. Es tracta d/'un segon pis sense ascensor que compta amb tres habitacions, una d/'elles simple, ideal per a una fam/xc3/xadlia o per a compartir amb companys de pis. L/'habitatge est/xc3/xa0 semi reformat, oferint un bon equilibri entre modernitat i potencial de personalitzaci/xc3/xb3.~~Disposa de dos banys, un d/'ells /xc3/xa9s un lavabo de cortesia, perfecte per a les visites. La distribuci/xc3/xb3 dels espais /xc3/xa9s pr/xc3/xa0ctica i funcional, pensada per a la comoditat del dia a dia.~~La ubicaci/xc3/xb3 /xc3/xa9s immillorable, situat en una zona plena de botigues, cafeteries, a prop de la universitat i amb f/xc3/xa0cil acc/xc3/xa9s a les estacions de bus i tren, la qual cosa el fa perfecte tant per a estudiants com per a professionals que necessiten despla/xc3/xa7ar-se.~~A qu/xc3/xa8 esperes per venir a veure aquest pis? No deixis passar aquesta oportunitat /xc3/xbanica de viure en un dels millors barris d/'Igualada!

4,00/5

1 reviews

Agrega a tus anuncios favoritos
Oportunitat /xc3/x9anica a Igualada, costat del mercat de la Masuca Foto 1 / 4
Oportunitat /xc3/x9anica a Igualada, costat del mercat de la Masuca 0
Oportunitat /xc3/x9anica a Igualada, costat del mercat de la Masuca 1
Oportunitat /xc3/x9anica a Igualada, costat del mercat de la Masuca 2
Oportunitat /xc3/x9anica a Igualada, costat del mercat de la Masuca 3
loading
Precio: 0,00
0,00
Ver más anuncios de fincas-igualada
101332448
Acepto los términos y condiciones y la política de privacidad

Evita fraudes contactando solo anuncios de tu localidad. No te dejes convencer por personas que ofrecen envíos desde otro país. O si alguien te pide envíos por cheque o por MoneyGram/Western Union/Efecty sin ningún tipo de garantía. Te recomendamos ver los tips de seguridad.

Anuncios clasificados - compra y vende gratis en España | CLASF - copyright ©2024 www.clasf.es.

MONDIGITAL SLU propietario de www.clasf.es declara que en calidad de Afiliado de Amazon, obtiene ingresos por las compras adscritas que cumplen los requisitos aplicables y por ello aparecen enlaces dentro del site que llevan al usuario hacia fichas de producto de Amazon.es